Välj system att logga in på

I listan nedan väljer du vilket system du vill logga in på.

System:

» Conscriptor FTP
» Conscriptor E-Post
» VirCon 6.0
» DictaPool
» Webtop

Jobba hos oss

 

 

 

Vi söker 50 av landets bästa medicinska sekreterare. Är du en av dem?

Håller dina journalnotat högsta klass? Är du bra på att förstå dialekter och olika sätt att diktera? Skulle flexibel arbetstid hjälpa dig att få ihop livspusslet? Hur skulle det kännas att få jobba undan utan att bli störd?
Som läkarsekreterare på Conscriptor ingår du i ett team som sköter journalskrivningen åt ett antal kunder. Du arbetar från en avskild distansarbetsplats. Efter introduktionsperioden avgör du själv din lön inom givna ramar – ju mer du skriver desto mer tjänar du.
Många tycker att de arbetar effektivare hemifrån. På jobbet är det alltid mycket som stör, framför allt om flera sitter i samma rum. Och du slipper nästan alla möten när du jobbar på distans.
Självklart passar vår modell inte alla. Kallar du på hjälp så snart systemen trilskas och tycker du att fikapauserna är dagens höjdpunkter så är vi nog ingenting för dig. Men är du en självständig och lagom disciplinerad person som försöker lösa problemen själv – då är du välkommen med din ansökan.
Du har arbetat några år som läkarsekreterare och har den utbildning som krävs. Du har språkkänsla, behärskar olika specialiteters medicinska terminologi och kan arbeta i flera olika journalsystem. Har du erfarenhet av DRG-/KVA-registrering så är det en merit.


Skicka in din ansökan via vårt CV-formulär:
https://server.dictasend.se/ansokan/